Natuurlijke haarbehandelingen gericht op haar- en hoofdhuidverbetering om mooi en gezond haar te creëren met natuurlijke producten.

Bijna 5 jaar geleden ben ik gestopt met het gebruiken van ‘normale’ shampoos en conditioners en ben ik overgestapt op de ‘no-poo’ methode met Ayurvedische haarkruiden. Ik merkte dat veel mensen dit te veel gedoe vonden en daarom ben ik op zoek gegaan naar alternatieven voor deze shampoos en conditioners, maar dan zonder troep en aangepaste ingrediënten. Met deze zoektocht ben ik mijn webshop begonnen.

Het blijft lastig om de overstap te maken naar natuurlijke haarverzorging en daarom wil ik mijn ervaring en kunde graag delen door natuurlijke haarbehandelingen te geven. Dus wil je graag overstappen maar weet je niet hoe, ervaar je al jaren problemen met je haar en/of hoofdhuid of wil je je haar simpelweg een boost geven? Dan bied ik verschillende behandelingen aan die ik je met alle uitleg van dien zal geven.

De behandelingen zijn voor ieder type haar en haarkleur geschikt! Ik zal alles uitleggen tijdens de behandeling en eventueel ingaan op de curly girl methode. Het kan ook zomaar zijn dat het blijkt dat je krullend haar hebt terwijl je dat niet van jezelf wist. Dit hoeft natuurlijk niet. Je haar zal in ieder geval de natuurlijke staat gaan aannemen als je consistent blijft in het gebruik van natuurlijke producten en voldoende verzorging.

 

De haarbehandelingen zijn inclusief:

Consult, hoofdhuid massage en een leave-in van lijnzaad of Aloë Vera gel.

Je haar hoeft (juist) niet gewassen te zijn. Neem voor je behandeling een beetje haar mee uit je borstel/kam.

Ik werk met de Heat Cap om de producten beter en sneller in te laten werken. Zo nodig zal ik werken met de producten van Mas Newen en Under Luna. Dit zijn volledig natuurlijke producten en komen uit Nederland en Amerika.

 

Kies hieronder jouw gewenste behandeling.

–> Weet je niet zeker welke je nodig hebt? Stuur dan een mail naar info@almandia.nl of maak gebruik van het contactformulier.

 

Voorlopig zijn de behandelingen alléén op vrijdag te boeken en vinden plaats op de Piet Smitstraat 17 in Enkhuizen.

Rondom zijn voldoende gratis parkeergelegenheden.

 

Laden...