In deze webshop vind je producten die je helpen bij het verzorgen van je haar en huid op een natuurlijke wijze. Het assortiment met natuurlijke haar-/en huidproducten is zoveel mogelijk gericht zijn op duurzame en biologische productie. Daarnaast bevat géén enkel verzorgingsproduct toxische ingrediënten in deze webshop. Dus óók geen ingrediënten die siliconen, parabenen en sulfaten vervangen, gewoon puur natuur! Beter voor de mens en het milieu!

 

Ik ben zelf bijna twee jaar helemaal over op natuurlijke huid- en haarverzorging. Na een toevallige online zoektocht kwam ik uit bij de zogenaamde ‘no-poo’-methode (geen gebruik van commerciële shampoos en conditioners). Hierna is mijn haar alleen maar beter geworden. Ook heeft mijn (gevoelige) huid baat bij de pure en krachtige verzorging van oliën en serums.

 

De voordelen van natuurlijk haar- en gezichtsverzorging op de lange termijn zijn zo groot dat ik deze graag met jullie wil delen. Zo is deze webshop nog steeds aan het groeien en uitbreiden en ben ik constant opzoek naar nieuwe producten en ideeën!

 

Ik hoop dat de producten je net zo zullen gaan bevallen als ze mij doen! Ik hoor graag van je mocht je vragen of opmerkingen hebben, dus aarzel niet om een bericht te sturen.

 

Bedankt voor het bezoek aan mijn webshop!

Liefs, Anna