Natuurlijke shampoo en conditioner uit Nederland!

 

Mas Newen betekent ‘meer levenskracht’ in de taal van de Mapuches, een inheems volk uit Chili en Peru. Landen waar de oprichters van Mas Newen een bijzondere band mee hebben. De 100% natuurlijke, vegan, raw en probiotische haar- en body producten van Mas Newen worden echter in samenwerking met een locale community in Noord Thailand gemaakt.

Hoe puur is Mas Newen?
Heel puur! Alle producten van Mas Newen zijn 100% natuurlijk, plantaardig, onverhit en probiotisch! Ze worden met liefde gefermenteerd door een community in de heuvels van Noord-Thailand. De ingrediënten worden al generaties lang wild geoogst in de jungle die het dorp omringt. Dit verzekert de allerhoogste kwaliteit. Wat niet wild geplukt kan worden, wordt traditioneel verbouwd, volledig biologisch.

 

Duurzame verpakking
Nadat de samenwerking met de community op poten was gezet, besloot Mas Newen naar de kust te gaan. Daar bezochten ze een verlaten strand waar je blijkbaar de mooiste zonsondergang van het land kan zien. De ondergaande zon was inderdaad adembenemend, maar de plastic soep die ze aantroffen een behoorlijke reality check. Eén ding wisten zij zeker; hier doen wij niet aan mee! Daarom kiest Mas Newen voor 100% gerecyclede plastic flessen.

 

Meer over Mas Newen
Mas Newen is opgericht door een groep vrienden, die hun leven in Amsterdam hebben verruild voor een leven in de Chileense jungle. Tijdens een reis door Thailand kwamen ze bij een locale bevolkingsgroep die al jaren lang haar- en body producten maakte met ingredienten uit hun omgeving. En die gezien het prachtige haar van de bevolkingsgroep haar werk deed!

 

 

Shop hier de producten van Mas Newen.