Het assortiment met oliën van Almandia voor huid en haar is de afgelopen tijd uitgebreid. De focus ligt vooral op Ayurvedische pure en natuurlijke koudgeperste oliën. De reden hiervoor is dat in de Ayurvedische geneeskunde zeer veel aandacht is gegaan naar de helende werking van de planten en zaden en dit zeer effectief is. Een hoge kwaliteit is zeer belangrijk om de werking van de oliën te garanderen.

PUUR EN AUTHENTIEK
Door strenge kwaliteitstesten aan leveranciers, garanderen we dat elk product 100% puur en authentiek is. De producten worden nooit in gemengd met synthetische stoffen, verontreinigd of met goedkope vulstoffen toegevoegd. De leveranciers worden ook gecheckt op onethische productiepraktijken.

ETHISCH EN DUURZAAM
De leverancier zet zich in om essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten van de hoogste kwaliteit te leveren en tegelijkertijd een positief verschil te maken in het leven van boeren, oogsters, distilleerders en hun gemeenschappen. Met een toewijding aan een transparante en ethische toeleveringsketen, wordt er gewerkt aan het opbouwen van een stabiel levensonderhoud en het tegelijkertijd ondersteunen van de algehele gezondheid en het welzijn van het milieu en de samenleving.