HOE DE SHAMPOO WERKT (+ hoe het te gebruiken!)

Deze moderne producten zijn gebaseerd op de oude en krachtige remedies van de oorspronkelijke kruidkundigen, onze voorouders. Geïnspireerd door de remedies + rituelen van culturen zoals de indianen en ayurveda. Deze recepten bevatten hun methoden en ingrediënten die ooit werden gebruikt.

Elk afzonderlijk ingrediënt heeft een krachtig voordeel, intentie en doel om je haar terug te brengen naar zijn oorspronkelijke, gezonde en bloeiende staat. Ja, er is een juiste manier om deze shampoo te gebruiken. we kunnen ingaan op alle wetenschap achter hoe deze natuurlijke ingrediënten synergetisch samenwerken, maar ik zal het zeker kort houden.

 

Giet een kleine hoeveelheid in je handen en laat schuimen. Breng rechtstreeks op je hoofdhuid aan en masseer het er echt in. Je ziet misschien niet veel schuim en dat komt omdat dit zeepsop naar beneden loopt en vuil wordt, zich letterlijk hechtend aan het vuil / de olie die je probeert te verwijderen. Het is een solide buddy-systeem.

SPOEL dit zeepsop om de ongewenste oliën, eventuele ophoping, enz. weg te spoelen.

Neem een tweede kleine hoeveelheid shampoo in je handen en laat dit schuimen. Pas dit vervolgens toe op het gehele haar en de hoofdhuid. Je zult veel meer schuim zien omdat dit schuim niet de vuilmoleculen heeft om zich aan te hechten. Nu kan je haar/hoofdhuid zwemmen en genieten van de schuimige voedingsstoffen en oliën waarnaar het heeft verlangd. Geef het een grondige reiniging, spoel en breng conditioner aan.

OPMERKING: je zal misschien merken dat je minder vaak hoeft te wassen. Deze methode helpt je olieproductie in evenwicht te brengen, dus wees niet teleurgesteld (;)) als je niet zoveel hoeft te wassen, nog minder shampoo gebruikt en minder water gebruikt – oh geweldig nu zijn we allemaal milieuvriendelijk, geniet ervan!