Fenegriek poeder tegen haaruitval

Haaruitval is de grootste angst voor veel mensen, waaronder veel mannen. Bij vrouwen komt het een stuk minder voor, maar er zijn ook vrouwen die last hebben van haaruitval. Bij mannen zien we vooral boven op het hoofd haaruitval plaats vindt, de reden hiervan is logischer dan velen denken. Bij mannen bestaat het haar op het achterhoofd en aan de zijkanten namelijk uit ander haar (lichaamshaar), dan op de bovenzijde van het hoofd (hoofdhaar). Lichaamshaar valt minder tot nauwelijks uit, vandaar dat mannen dit vaak behouden.
Een manier om haaruitval tegen te gaan is het gebruik van fenegriek poeder. De poeder kan helpen bij haaruitval en zorgen voor gezondere haren. Het probleem wordt bij de kern, in dit geval de haarwortel, aangepakt. Bovendien geeft Fenegriek poeder meer glans aan je haar en heeft het conditionerende eigenschappen.
Andere poeders die kunnen helpen bij haaruitval zijn:

Waar komt fenegriek poeder eigenlijk vandaan?

Fenegriek poeder komt voort uit de fenegriek plant. Dit betreft een plant uit de vlinderfamilie, de zaadjes van de fenegriek plant hebben een gele kleur en worden voor tal van gezondheidsredenen gebruikt door de mens. Zo kunnen deze zaden, in welke vorm dan ook, bijdragen aan het verhelpen van acne, anti-aging effecten en het hydrateert de huid op een natuurlijke manier. De plant vind zijn oorsprong uit het Middellandse zeegebied maar wordt tegenwoordig vooral geteeld in Azië. In landen als India, Pakistan en Thailand wordt het daarom ook veelvuldig gebruikt bij de bereiding van gerechten. Denk hierbij aan gerechten waar kerrie in terugkomt. Wist je dat fenegriek ook in de Joodse keuken wordt gebruikt? Zij maken er een soort gelei van. Fenegriek is dus voor
meerdere doeleinden te gebruiken. Wij gebruiken het voor een gezonde en volle coupe, iets wat ook erg belangrijk is. Onze fenegriek poeder komt ui India en is biologisch gecertificeerd, ultra fijn vermalen (zoals poedersuiker) en lucht- en lichtdicht verpakt.

Gezonder haar door fenegriek poeder

Fenegriek poeder kan helpen bij haaruitval, maar dat is niet de enige positieve uitwerking van het product. Ook kan fenegriek poeder helpen tegen roos. Geen schilfers meer in je haren, de jeuk is binnen enkele weken verdwenen. Dat is een fijne gedachte, jij kunt weer gerust op pad zonder je telkens te ergeren aan de jeuk op je hoofd.
Ook helpt fenegriek poeder bij het voller maken van je haren. De haren worden, vanuit de haarwortels, gestimuleerd om gezonder te worden. Gezondere haren zien er voller uit en hebben een mooiere kleur. Dat is wat fenegriek poeder ook met jouw haren kan doen. Gezonder en mooier haar, dat wil toch iedereen?
Daarnaast helpt het jouw Ayurvedische haarmasker beter te verdelen door het haar en vervolgens beter uit te spoelen. Het is echt een groot verschil dan dan je het zonder dit poeder zou gebruiken.
Naast fenegriek poeder bieden wij nog meer!
Het assortiment van Almandia bestaat enkel uit huid- en haarproducten geproduceerd op natuurlijke basis.
Op die manier willen we een betere wereld creëren voor zowel mens als natuur.
Alle producten zijn vrij van sulfaten, siliconen, parabenen, ftalaten, kunstmatige geurstoffen, kunstmatige kleurstoffen, alcohol, glycolen, petro-chemicaliën, gluten, T.E.A en D.E.A, en het is uiteraard dierproefvrij. Alles is puur natuur. Goed voorbeeld doet volgen, dus zet de eerste stap en bestel je fenegriek poeder bij ons!
Heeft u genoeg informatie over fenegriek poeder? Als u meer wilt weten over natuurlijke haarproducten bij Almandia, klik dan op een van de onderstaande links:

Disclaimer: Dit bericht is geen medisch advies! Een gezond en gevarieerd dieet brengt de meeste voordelen met zich mee. Volg bij problemen altijd het advies van een (medisch) specialist. Bij voorbeeld een Ayurvedische arts.