Wat is Revitalizing Conditioner?

Onze Revitalizing Conditioner van PuraVeda Organics is natuurlijk een volledig biologisch product.  Zoals alle producten die je vindt op Almandia Natural Hair Care Webshop is ook dit product bedoeld voor de natuurlijke verzorging van je haar. De Revitalizing Conditioner van PuraVeda Organics werkt perfect als je haar futloos en slap aanvoelt, en niet meer in model wil. Het zorgt er voor dat je haar weer tot leven komt, op de meest natuurlijke manier die de natuur mogelijk maakt. De Revitalizing Conditioner wordt gemaakt op basis van etherische oliën, kokos en aloë vera-gel met extra vitamines. De Revitalizing Conditioner is speciaal voor droog, broos en pluizend haar. De ideale vervolgstap na het gebruik van de Revitalizing Shampoo die het vuil verwijdert zonder het haar te ontvetten, zodat het er glanzend en gezond uitziet.

 

Wat doet de Revitalizing Conditioner precies?

Revitalizing Conditioner van PuraVeda Organics is perfect voor haar dat vocht te kort heeft, krullend haar, en is precies de goede oplossing voor broos en droog haar. Het is een duurzaam vervaardigd product, met uitsluitend biologische ingrediënten. Deze conditioner is vrij van chemicaliën en toxines, en dat komt de conditie van uw haar ten goede. Bij de genoemde haartypes zorgt de Revitalizing Conditioner ervoor dat breuk van het haar en gespleten punten sterk verminderen tot zelfs helemaal tot het verleden behoren. Het is de perfecte – natuurlijk- manier om uw haar te ontwarren, en het haar glad te maken, en het levert een perfecte glans op.

 

Hoe moet ik de Revitalizing Conditioner gebruiken?

Je kunt de Revitalizing Conditioner van PuraVeda Organics die je vindt op Almandia Natural Hair Care Webshop op verschillende manieren toepassen. Hoe je het ook gebruikt, de Revitalizing Conditioner is zeer zuinig in gebruik. Je hebt er steeds maar heel weinig van nodig omdat het zo bomvol goede ingrediënten zit, en alle overbodige additieven weg zijn gelaten. Je kunt een klein beetje Revitalizing Conditioner door het haar verdelen.(vooral de uiteinden meenemen), en dat een minuut of 3 laten intrekken. Daarna kun je de Revitalizing Conditioner uitspoelen.

De Revitalizing Conditioner als leave-in

Je kunt de Revitalizing Conditioner ook gebruiken als leave-in. In dat geval meng je eerst een kleine hoeveelheid met water, en dat breng je aan over de gehele lengte van het haar. Nog een andere manier is om de Revitalizing Conditioner puur te gebruiken voor een intensieve kuur voor je haar of meng met een mix van Ayurvedische haarpoeders. Je geeft je haar daarmee echt een intensieve verzorging!